Skip to main content

Fizzy minds in
fresh bodies
.

CLUB-MATE,
ZONNESCHIJN IN EEN FLES

Club-Mate werd gecreëerd in 1924 door een Beierse brouwer, als een frisse en sprankelende versie van de traditionele Zuid-Amerikaanse mate.

De infusie van Yerba Mate was lange tijd de nationale drank van veel Zuid-Amerikaanse landen, alvorens Club-Mate het toverdrankje werd van Berlijnse feestgangers en hackers over de hele wereld.

YERBA MATÉ :
GEZONDHEID & TRADITIE

Natuurlijk gecafeïneerd, rijk aan antioxidanten en mineralen, Yerba Mate stimuleert het metabolisme, het zenuwstelsel en verhoogt de concentratie.
De populatie van de Amazone, die al eeuwen van de voordelen genieten, delen nu deze vloeibare zonnestraal met de rest van de wereld.


LIMITED EDITION
T-SHIRTS

Ben je anders dan de rest en wil je er deze zomer hipper uitzien met een uniek gedesignde Club-Mate t-shirt?

We beginnen onze merchandise collectie met een gelimiteerd aantal Club-Mate shirts.

Gedesigned door onze Belgische vrienden van Oblique.


CLUBBING-MATE

Club-Mate is al tientallen jaren sterk verbonden met het Berlijnse nachtleven en heeft altijd artiesten en muziekliefhebbers geïnspireerd die graag een zonnestraaltje willen laten schijnen op hun nachtelijke feesten.
Of je nu de hele nacht danst of gewoon als een gezonder alternatief voor alcoholische dranken, Club-Mate houd je aan het dansen met deze zorgvuldig samengestelde Spotify-afspeellijst van lovibond drinks.

Club-Mate
Belgium

Frisse en sprankelende versie van de traditionele Zuid-Amerikaanse mate, natuurlijk gecafeïneerd, rijk aan antioxidanten en mineralen, Club-Mate is het ideale veganistische alternatief om het lichaam te verfrissen en de geest te laten sprankelen.

Terms & Conditions

LOVIBOND
DRINKS

Lovibond Drinks is de exclusieve importeur van Club-Mate in België.
Word lid van hun netwerk aan partners of ontdek er meer informatie over:

www.lovibond-drinks.be

© 2022 Club-Mate Belgium / Lovibond-Drinks - Design by Oblique.